استادیوم های جام جهانی 2022

قطر میزبان بیست و دومین دوره جام جهانی فوتبال است که از تاریخ ۲۱ نوامبر تا ۱۸ دسامبر ۲۰۲۲ (۳۰ آبان تا ۲۷ آذر ۱۴۰۱) برگزار خواهد کرد. با پرین پرواز همراه باشید تا با استادیوم های میزبان جام جهانی 2022 بیشتر آشنا شوید

استادیوم لوسیل - Lusail Stadium

لوسیل در ۱۰ کیلومتری شمال دوحه و در بخش الدائین ساخته و آماده بهره برداری است. ورزشگاه لوسیل قرار است به شهر ۳۳ میلیارد پوندی به همین نام تبدیل شود که محل اسکان حدود ۲۰۰ هزار نفر خواهد بود پس از انجام جهانی بیشتر صندلی های این ورزشگاه به جای دیگری منتقل خواهد شد. ظرفیت این استادیوم ۸۰ هزار نفر بوده و 10 مسابقه از جمله دیدار نهایی، تعداد بازی هایی است که در این استادیوم انجام خواهد شد. طرفداران بازی های جام جهانی، از طریق جاده های ارتقا یافته، مترو دوحه یا سیستم حمل و نقل ریلی سبک به نام لوسیل (Lusail) به بازی ها دسترسی خواهند داشت و می توانند وقت خود را در پارک های مختلف که در این ورزشگاه طراحی و ساخته شده بگذرانند.

استادیوم لوسیل - Lusail Stadium - پرین پرواز

استادیوم البیت - Al Bayt Stadium

این استادیوم که توسط شرکت Aspire Zone در منطقه الخور، ۳۵ کیلومتری شمال دوحه، طراحی و ساخته شده و می تواند تا 60 هزار نفر تماشاگر را در خود جای دهد. این ورزشگاه با سازه های شبیه خیمه پوشیده شده است و نام آن نیز از چادرهای سنتی قطر گرفته شده است. از دیگر امکانات می توان به مجهز بودن این ورزشگاه به سیستم خنک کننده اشاره کرد که نقش بسزایی در انجام مسابقات در تابستان های گرم قطر را دارد. پس از جام جهانی، ظرفیت این ورزشگاه به 32 هزار نفر کاهش یافته و صندلی های اضافی به ورزشگاه های در حال توسعه فرستاده می شود.

استادیوم البیت - Al Bayt Stadium - پرین پرواز

استادیوم شهر آموزش - Qatar Foundation Stadium

استادیوم جدید شهر آموزش در میان چندین پردیس دانشگاهی در منطقه الریان در 7 کیلومتری دوحه واقع شده است. این استادیوم می تواند تا 40 هزار تماشاگر را در خود جای دهد و به شکل یک الماس دندانه دار طراحی شده است و به الماس صحرا معروف است و جزء معدود ورزشگاه هایی است که از سیستم برودتی پیشرفته برخوردار است. یک نکته حیرت آور این ورزشگاه این است که با حرکت خورشید در آسمان تغییر رنگ می دهد. از طریق جاده یا مترو میتوان براحتی به این مکان ورزشی برای دیدن بازی های جام جهانی رفت. پس از جام جهانی فوتبال، این استادیوم 25 هزار صندلی خود را در اختیار تیم های ورزشی دانشگاه قرار خواهد داد. هشت، تعداد بازی هایی که قرار است در این مکان ورزشی صورت گیرد.

استادیوم شهر آموزش - Qatar Foundation Stadium - پرین پرواز

استادیوم الثمامه - Al Thumama Stadium

استادیوم الثمامه یک نماد معماری عربی متمایز است، زیرا از قحفیه سنتی (کلاهی که زیر غوترا و ایگال در جهان عرب استفاده می شود) الهام گرفته شده است. این طرح به دلیل وجود وجه اشتراک فرهنگی میان اعراب در جهان عرب انتخاب شده است. این استادیوم در منطقه جنوبی دوحه و با فرودگاه بین المللی حمد چند دقیقه فاصله دارد. ظرفیت حداقل 40 هزار صندلی دارد که پس از برگزاری مسابقات به 20 هزار صندلی کاهش یافته و به کشورهای در حال توسعه اهدا خواهد شد.

استادیوم الثمامه - Al Thumama Stadium - پرین پرواز

استادیوم الجنوب - Al Janoub Stadium

این ورزشگاه در ۱۸ کیلومتری شهر دوحه و در منطقه الوکره واقع شده‌ است. مه 2019 تکمیل و میزبان فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ بود. گنجایش 40 هزار نفر تماشاچی را دارد و بخشی از مجموعه ورزشی وسیع تر است که شامل مسیرهای دوچرخه‌سواری و اسب‌سواری، مغازه‌ها، رستوران‌ها و کلوب های ورزشی است. هفت مسابقه از مرحله یک هشتم نهایی از مسابقات جام جهانی قطر در این ورزشگاه برگزار خواهد شد. الجنوب با الهام از جهاز (نامی که به عنوان شناورهای سنتی چوبی منطقه خلیج فارس استفاده شود) ساخته شده است. به سیستم های برودتی مجهز است و می تواند در تمام طول سال از آن استفاده کرد.

استادیوم الجنوب - Al Janoub Stadium - پرین پرواز

استادیوم احمد بن علی - Ahmad Bin Ali Stadium

ورزشگاه احمد بن علی در الریان در خارج از شهر دوحه و 20 کیلومتری این شهر واقع شده‌ است، این ورزشگاه نیز مانند بقیه ورزشگاه ها 40 هزار تماشاچی را میزبان خواهد بود. این ورزشگاه در حال بازتاب فرهنگ قطر از طریق نمای شگفت‌انگیز و باشکوه آن است.

استادیوم احمد بن علی - Ahmad Bin Ali Stadium - پرین پرواز

استادیوم راس ابو عبود - Ras Abu Aboud Stadium

نام دیگر این استادیوم، 974 بوده و گنجایش ۴۰ هزار نفر را دارد. پروژه ورزشگاه استادیوم راس ابو عبود، یک پروژه پیشگام در دنیای ساخت ورزشگاه ورزشی است. از ۹۷۴ کانتینر که نامش هم از این عدد گرفته شده است همواره با داربست های فولادی ساخته شده از این پزشکان حمل و ابوعبود نام داشت این ورزشگاه پس از جام جهانی کاملاً جمع خواهد شد و قطعات آن در پروژه های دیگر استفاده خواهند شد. ورزشگاه پس از جام جهانی به مجموعه ساختمانی در کنار دریا تبدیل خواهد شد. این ورزشگاه در فاصله چند دقیقه از فرودگاه بین‌المللی حمد واقع‌ شده و مشرف به ساحل خلیج و منظره جذاب آسمان‌خراش‌ های ساحل غربی است.

استادیوم راس ابو عبود - Ras Abu Aboud Stadium - پرین پرواز

استادیوم خلیفه - Khalifa International Stadium

استادیوم بین المللی خلیفه در سال 1976 ساخته شد و در سال 2005 بازسازی و گسترش یافت و میزبان مسابقات جام جهانی دو و میدانی و همچنین جام جهانی باشگاه بود که لیورپول در آن قهرمان شد و خلیفه تنها ورزشگاهی است که بعد از جام جهانی دستاورد خواهد بود گنجایش ۴۵ هزار و ۴۱۶ نفر تماشاچی را دارد.

استادیوم خلیفه - Khalifa International Stadium - پرین پرواز

به امید برد ایران در گروه B جام جهانی قطر 2022

تورهای پیشنهادی

جاذبه های گردشگری

ایرانیان رایگان به قطر سفر می کنند

ایرانیان رایگان به قطر سفر می کنند

سایت خبری الجزیره امروز در گزارشی با اشاره به این که همکاری در جام جهانی موضوع یکی از ۱۴ قراردادی بود که ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران و امیر قطر در اواخر فوریه در دوحه امضا کردند، به موضوع ارزان بودن اسکان گردشگران در ایران در جریان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر پرداخته است.

ادامه مطلب
راهکارهای سفر ارزان به هند

راهکارهای سفر ارزان به هند

چگونه ارزان به هند سفر کنیم؟ می خواهید بدانید که چگونه می توانید با کمترین بودجه ممکن به هند سفر کنید؟ می خواهید بدانید که چه راهکارهایی برای سفر ارزان به هند وجود دارد؟ دوست دارید بدانید که چگونه می توان هزینه های سفر به هند را کاهش داد؟ پس این مطلب را از دست ندهید. در ادامه عملی ترین و کاربردی ترین راهکارهای سفر ارزان به هند را با هم بررسی می کنیم. با خواندن این مطلب با ایده های بسیار خوب برای سفر ارزان به هند آشنا می شوید.

ادامه مطلب