همه می گویند که آلمان یکی از بهترین کشورهای اروپایی برای کار کردن است. با ما همراه باشید تا ببینیم که شرایط کار در آلمان به چه صورت است، چه مشاغلی در آلمان خواستار بیشتری دارند، حقوق ها در آلمان به چه شکل است. با خواندن این مطلب می توانید متوجه شوید که آیا پیدا کردن شغل در آلمان برای شما ساده است یا خیر و آیا مهاجرت کاری به آلمان برای شما گزینه مناسبی هست یا نه؟ در ادامه به سوالات پر تکرار در زمینه پیدا کردن کار در آلمان پاسخ می دهیم و سعی می کنیم که شما را بیشتر با بازار کار در آلمان آشنا کنیم.
ادامه مطلب22 میلیون مهاجر در آلمان
طبق گزارش حاصله از مرکز آمار کشور آلمان، از هر چهار نفری کە در آلمان زندگی می کنند، یک نفر از طریق مهاجرت به این کشور آمده است. طبق آخرین گزارش ادارە آمار آلمان این افراد حدود ٢٧.٢ درصد از کل جمعیت آلمان را تشکیل می دهند.
ترکیه، کشور اصلی مبدا مهاجران
کشور ترکیه با 12 درصد، کشور اصلی مبدا مهاجران است. شمار مهاجران آلمان در مقایسه با سال 2020 حدود 2 درصد افزایش داشته است. براساس جدیدترین گزارش اداره آمار فدرال آلمان کە منتشر شدە است، در سال ٢٠٢١ حدود ٢٢ میلیون و ٣٠٠ هزار نفر با پیشینه مهاجرت در آلمان زندگی کردە اند. بالاترین میزان از زمان شروع آمارگیری های خرد در سال ٢٠٠۵ به شمار می رود.
براساس قوانین کە در آلمان وجود دارد، اگر شخصی پس از تولد در آلمان و هنگام صدور شناسنامه تابعیت آلمانی نداشته باشد یا اگر این موضوع در مورد یکی از والدین او صدق کند، این شخص "شهروند با پیشینە مهاجرت" محسوب می شود. بر اساس این آمار، ترکیه با ١٢ درصد، کشور اصلی مبدا افراد با پیشینە مهاجرت در آلمان است و پس از آن لهستان با ١٠ درصد و فدراسیون روسیه با ٦ درصد در رتبه های دوم و سوم قرار دارند. کشورهای قزاقستان و سوریه نیز در رتبه های بعدی قرار گرفته اند. طبق گزارش جدید اداره آمار فدرال آلمان بیش از ١٨٠ هزار ایرانی یا ایرانیتبار در این کشور "شهروند با پیشینە مهاجرت" هستند. باید توجه داشت کە نسل دوم و سومی کە با تابعیت آلمانی والدین متولد شدە اند، در این آمار گنجانده نشدە اند.